Uppvisning och nybörjargrupp

NYBÖRJARGRUPP 2018
Tisdag den 9 januari satte vårterminens nybörjargrupp igång sin träning på Enighets aikido, Fagerstagatan 1 i Malmö. Du är välkommen även om du missar de första träningspassen.

Nybörjargruppens träningstider är tisdagar och torsdagar kl. 19.00-20.30, samt lördagar 13.00-14.30.

Terminsavgiften (t.o.m. april) är 800:- från 15 års ålder, och 600:- för de som är 13-14 år. Provlektion kostar 80:-, som avräknas vid köp av terminskort.

Mer om Enighets aikido och iaido längst ner på denna sida.

Här är Enighet på Google Maps

tisdag 3 september 2013

Enighet's Aikido uppvisning för höstterminen 2013.

Vi hade kul som vanligt, vid vår uppvisning inför terminsstarten hösten 2013. Vi som deltog var Stefan, Stephan, Mikael, Johan, och Anders. Förr i tiden var Jag Anders, alltid lite nervös inför uppvisningar men nu på senare år, är det lugnare. Även precis innan vi gick in på uppvisningen, såg Jag Mikael med metalltanton och då visste Jag att det var Jag som skulle vara uke med metalltanton. Det var bara till att acceptera, och gilla läget för det var första gången jag gjorde detta, vara uke med metalltanto. Det gick ju bra för jag var lugn och sansad när Jag var uke med metalltanton. Min egen del av uppvisningen tyckte Jag själva gick bra, även om på andra uppvisningar, man tycker sig själva gjort någon eller några tabbar så märker oftast inte publiken dessa tabbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar